Vyhledávání


Kontakt

Edu-kubanek1

E-mail: ict@zskamenna.cz

Město Orientu

06.05.2012 08:23

Ahoj lidi,  tentokrát jsme malovali město Orientu.Malování nebylo lehké ,ale ani  těžké. Ale nakonec jsme  to všicni zvládli a hezky. Nakonec jsme měli vymyslet nějaký text k našeu obrázku.

No a takle se to povedlo mně.

 

Jednoho dne v městě Orientu ,projížděl muž na kočáře a vylepoval plakáty. Když se lidé k plakátúm nahrnuli uviděli krásné město a podním text"Soutěž o nejkrásnější město".

Když se lidé dodívali a dočetli ,utíkali hned za starostou aby jejich město přihlásili. Starosta je tedy přihlásil  do soutěže a hned se město ,ale i občané začli zkrášlovat. V městě se začli natírat domy, uklízet ulice, zametat a tak podobně.  I lidé se začli skrášlovat. Za  týden bylo město tak krásné jak nikdy nebilo a když nadešel  den sutěže  přijel do měšta jeden z pěti porodcú obešel si město, zapsal čísla do tabulky a zase odjel. Za dva dny přišla obálka s výsledky soutěže .Starosta svolal  všechny občany  na náměstí , otevřel obálku  a v ní bylo napsáno že město skončilo třetí ,ale  starosta řekl "Naše město je krásné pro nás a nezáleží na soutěži,, a tak se lidé vrátili do práce ale nebylo jim smutno ,že prohráli  ,ale byly rádi že mají krásné město.